Σχετικά με εμάς

Είμαστε ένα Digital Marketing & Consulting Agency σε Κύπρο και Ελλάδα που απευθύνεται σε σύγχρονες επιχειρήσεις. Μια σύγχρονη εταιρεία που αποτελείται από έμπειρους marketers, δημιουργικούς designers, έξυπνους developers, πιστοποιημένους εκπαιδευτές επαγγελματικής κατάρτισης και επιχειρηματίες με μοναδικό σκοπό την ανάπτυξη και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων. Παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και αναζητούμε διαρκώς τρόπους, καινοτόμες ιδέες, προτάσεις, λύσεις, μέσα και συνεργάτες για την καλύτερη προβολή και προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών στην αγορά, ανοίγοντας νέους ορίζοντες στην επιχειρηματικότητα.

Η αποστολή μας

Στη Mediatop Agency πιστεύουμε ότι η επαγγελματική σας εικόνα είναι αυτό που μετράει σαν πρώτη εντύπωση στους πελάτες σας. Κατ’ αντιστοιχία, στόχος μας είναι να εξελιχθεί δυναμικά και να εδραιωθεί στη συνείδηση τους, οδηγώντας την επιχείρηση σας σε μία σταθερή ανοδική πορεία.

Eυέλικτες και προσαρμοσμένες λύσεις για τους πελάτες μας

Συνεργαζόμαστε με εξειδικευμένους επαγγελματίες για να κάνουμε την ιδέα σας πραγματικότητα. Η ομάδα μας φροντίζει να μεγιστοποιεί την εμπειρία χρήσης (UX) σε κάθε προϊόν ή υπηρεσία που προσφέρουμε, βελτιώνοντας την συνολική εικόνα
των πελατών μας.

Γνωρίστε τον Νίκο Αντωνίου

Ο Νίκος Αντωνίου είναι Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Επαγγελματικής Κατάρτισης από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Κύπρου με αριθμό ΣΕΠ003352 και αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας.

Τα τελευταία 9 χρόνια έχει ιδρύσει καινοτόμες επιχειρήσεις, αναπτύσσοντας νέες ιδέες στο χώρο της τηλεφωνικής εξυπηρέτησης επιχειρήσεων με την δημιουργία της Transfer Solutions Call Center, της διαφήμισης και του μάρκετινγκ, με τη δημιουργία της Mediatop Advertising και στο χώρο της εκπαίδευσης και συμβουλευτικής επιχειρήσεων με τη δημιουργία του Business Lab.

Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων στο Τμήμα Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών, είναι Κάτοχος του Διπλώματος LCCI International Qualifications στη Λογιστική και του Διπλώματος ECDL στην Πληροφορική και στις Υπηρεσίες Διαδικτύου. 

Έχει λάβει Πιστοποιήσεις στη χρήση εφαρμοσμένου διαδικτυακού μάρκετινγκ, στην ανάπτυξη εταιρικού e-shop, στην εφαρμοσμένη Βελτιστοποίηση Διαδικτυακής Παρουσίας, στη Διαχείριση Πελατειακών Σχέσεων για Δημιουργία Πιστών Πελατών - CRM II, στη Στρατηγική Ανάπτυξη Εταιρικής Ιστοσελίδας με τη Χρήση Καινοτόμου Τεχνολογίας, στην Εφαρμοσμένη Μοντελοποίηση και Ανάλυση Δεδομένων για Αποτελεσματική Οικονομική Διαχείριση (BI – Business Intelligence), στην Ανάπτυξη Πωλήσεων με τη χρήση Τεχνολογίας Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Κοινωνικών Δικτύων, στην Εφαρμογή και Συνολική Διαχείριση Μεθόδων Ποιότητας στην Επιχείρηση για Βελτίωση της Ανταγωνιστικότητας και Παραγωγικότητας και στην Εφαρμοσμένη Στρατηγική Ανάπτυξης & Διαχείρισης της Πελατειακής Εμπειρίας. (Customer Experience).

Ο Νίκος Αντωνίου έχει πάθος με τη δημιουργία νέων επιχειρήσεων. Στόχος του είναι να βοηθήσει και να εμπνεύσει όλο και περισσότερους νέους επιχειρηματίες και μη, να κάνουν τις σωστές επιλογές. Από εργαζόμενος ως το 2013 και με ελάχιστα χρήματα στο τραπεζικό του λογαριασμό, κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια με υπομονή, επιμονή και σκληρή δουλειά να δημιουργήσει επιτυχημένες επιχειρήσεις.

Στη σταδιοδρομία του συνεργάστηκε με αρκετές επιχειρήσεις ανεξαρτήτου επαγγελματικού τομέα, προσφέροντάς τους πολύτιμη βοήθεια σε διάφορα επιχειρηματικά ζητήματα. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος της επιτυχίας τους καθώς και της απόλυτης εμπιστοσύνης με την οποία περιβάλλουν τόσο τον ίδιο προσωπικά όσο και τις εταιρείες που διευθύνει.

Γνωρίστε την Βάσια Ιακώβου

Η Βάσια Ιακώβου είναι Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Επαγγελματικής Κατάρτισης από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Κύπρου και Επιχειρηματίας.

Τα τελευταία 9 χρόνια έχει ιδρύσει καινοτόμες επιχειρήσεις, αναπτύσσοντας νέες ιδέες στο χώρο της τηλεφωνικής εξυπηρέτησης επιχειρήσεων με την δημιουργία της Transfer Solutions Call Center, της διαφήμισης και του μάρκετινγκ, με τη δημιουργία της Mediatop Advertising.
Έχει συμβουλέψει περισσότερες από 300 επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες σε θέματα εξυπηρέτησης πελατών, τηλεφωνικής επικοινωνίας, Branding και Digital Marketing. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων στο Τμήμα Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων και έχει λάβει πιστοποιήσεις στο Internet Marketing, στην Μετασχηματιστική Ηγεσία και στη Διαχείριση Πελατειακών Σχέσεων. 

Είναι ιδρύτρια του Mums Lifestyle Blog, όπου με την βοήθεια των ειδικών, μοιράζεται τις ανησυχίες, τους προβληματισμούς και τις εμπειρίες της για να βοηθήσει τις νέες μανούλες στο δύσκολο έργο τους με χρήσιμα άρθρα και βίντεο. Η ίδια αναζητά συνεχώς ανεκτίμητες εμπειρίες ζωής και δραστηριότητες, ενώ παράλληλα στόχος της είναι να μοιράζεται τρόπους, ιδέες και ιστορίες που μας εμπνέουν να ζούμε καλύτερα.

Μάθε Πως Μπορούμε Να Βοηθήσουμε Την Επιχείρησή Σου

Προγραμμάτισε μια δωρεάν συμβουλευτική συνάντηση με έναν από τους ειδικούς της ομάδας μας.

ΔΩΡΕΑΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ